Mijn hormoonaanwijzing

Evelien gezichten
  1. Inleiding
    Evelien is een vrouw, met bijbehorende hormooncyclus. Deze cyclus bestaat uit vier weken waarbij zij heen een weer geslingerd wordt tussen shotjes oestrogeen, testosteron, progesteron (a shitload hormonen) en in het ergste geval Tequila. 
  2. Medische achtergrond
    Evelien is een gezonde vrouw, met een over het algemeen gezonde en actieve levensstijl. Eventuele uitspattingen zijn dus niet te wijten aan gediagnosticeerde psychische afwijkingen en dus hoogstwaarschijnlijk van hormonale aard. 
  3. Voorzorgsmaatregelen
    Evelien is veilig in de omgang. Pas op met de volgende onderwerpen in week 4 ( zie onder): Het kerkelijk instituut, knutselen met kinderen, bevallen. 
  4. Bediening

Week 1. 
Evelien nestelt zich het liefst op de bank in foetushouding met pijnstillers van nucleair niveau en een wollige wijvenserie. Houd rekening met lichtelijke warrige gesteldheid, niet in staat om informatie tot zich te nemen. Heeft behoefte aan knuffelen met intimi, de rest van de wereld kan in de knup vallen (Twents voor opzouten). Leeft op elke vorm van chocola. 

Week 2.
Evelien voelt zich vrolijk en energiek. Heeft zin om nieuwe dingen uit te proberen. Begint in deze week altijd met gezonder leven en stopt er na drie dagen weer mee. In deze periode voelt ze zich extreem aangetrokken tot haar man, ze vindt alles geweldig aan hem en vreet hem het liefst op. Libido standje “Evelien is lava”.

Week 3. 
Evelien is deze week het meest content met zichzelf en lacht het hardst om haar eigen grappen. Ze is zo’n leuke en hippe moeder die allemaal leuke activiteiten met haar kids onderneemt (zoals in reclames en rom-coms), haar haar zit goed (omdat ze het gedaan heeft) en ze loopt op hakken. Ze is creatief en scherp. Als je iets van haar gedaan wil krijgen is DIT het moment. 

Week 4.
Evelien ziet het niet meer zitten. Ze wordt boos omdat haar kinderen ademen en haar man bestaat. Ze huilt omdat Bert & Ernie ruzie hadden in Sesamstraat en is in feite de hele dag geïrriteerd. Niet van dichtbij benaderen, vooral niet als je onderdeel van haar gezin bent. Herkenbaar aan joggingpak, wallen zo groot als vuilniszakken en een fles wijn aan lip. 

5. Onderhoud 
Meebewegen en accepteren. Een knuffel waar nodig en er vooral samen hard om lachen. 

FAQ’s

Gebruikt ze anticonceptie?
Nee, nog meer hormoonrommel en ze is er tevens allergisch voor. 

Hoe vreet ze dan haar man op zonder angst voor nog meer baby’s?
Hij heeft een knipje.

Vindt ze het irritant als iemand zegt: “je bent zeker ongesteld?”
JA!!!

x

Delen is lief

Nog geen reacties

Geef een reactie