Ik laat je los

Ik laat je los. Niet omdat ik niet meer van je hou. Juist omdat ik nog zoveel om je geef. Ruim 10 jaar waren we onafscheidelijk. Vanaf dag één dat jij en ik elkaar vonden waren we onlosmakelijk verbonden. Jij was ik en ik was jij.  Je zat altijd in mijn hoofd en in mijn hart. Ik heb alles voor je gedaan, ik heb je alles gegeven. En nu is het op. Ik ben ik en jij bent jij. Je bent prachtig. En daarvoor heb je mij niet meer nodig. Ik jou misschien nog een beetje, maar ik spring in het diepe en laat je los. 

Ik stop

Ik stop. Ik ga stoppen bij Luv2Move. Ik ga echt stoppen bij Luv2Move. Deze woorden dacht ik nooit uit te spreken of op te schrijven. Ik geloof het zelf haast niet. Het voelt een beetje alsof ik afscheid neem van mijn eigen kind.

Luv2Move is bij mij thuis geboren. René (mijn man) verzon de naam. Ik vond het eigenlijk niets en dacht “Dat pas ik later wel aan”. Niet dus. Dit woord, Luv2Move, was vanaf dat moment niet meer weg te denken uit mijn leven. En volgens mij geldt dat ook voor heel veel anderen. Man, wat hebben we mooie dingen gedaan. Het was voor mij mijn thuis, mijn familie. De plek waar ik kon huilen, maar meestal keihard heb gelachen. Ook de plek waar ik mezelf compleet voorbij liep en daarom vorig jaar een stapje terug deed.

Het afgelopen jaar groeiden we, allebei. Jij ging puberen. Onze omgang ging soms moeizaam, je kreeg jouw eigen ideeën en jij had mij niet meer nodig. En zo hoort het ook. Ook al doet het pijn.

Nu ben je groot en moet ik je laten gaan. Jij danst nu je eigen dansjes. En ik ben trotser dan ooit. Geniet van jouw nieuwe familie en maak er wat moois van. En denk af en toe nog eens aan je moeder. 

Ik zal jou nooit vergeten. 

Mama 

Voor de Luv2Movers

“Lieve Lieve allemaal. Alle mensen die onderdeel hebben uitgemaakt van mijn fantastisch mooie Luv2Move avontuur. Bedankt uit het diepste van mijn zijn. Voor alles <3” 

Delen is lief

2 reacties

  1. Lieve Evelien,
    Ondanks dat ik wist dat je met van alles en nog wat bezig bent, schrok ik even dat het dan toch definitief loslaten is van je kindje Luv2Move; een moedig en krachtig besluit.
    Ik ben dankbaar dat ik de laatste 2 jaar in deze Luv2Move-familie ben opgenomen en jou als moeder heb mogen meemaken. Het was (en is nog steeds) een warm bad, toen ik me aanmeldde in november 2019; dat heb jij met je fantastische crew toch maar mooi neergezet. Dankjewel voor al je leuke en motiverende lessen en ik wens je alle succes en goeds toe bij je nieuwe avonturen. Ik ga je missen.
    Liefs Jeanne

  2. Lieve Evelien, wat schrijf je toch mooi. Ook dit is een feest om te lezen hoewel het bericht me ook wel een beetje verdrietig maakt. Succes met alles wat je gaat doen en kom gewoon eens langs bij Luv2move als je er aan toe bent.
    Liefs Joke

Geef een reactie