Vinkjesverslaving

Grote projecten, ik gruwel ervan. Vier jaar HBO-studie, mij niet gezien. Sparen voor die wereldreis over tien jaar? My god, dan ben ik misschien wel een ster, in de hemel dan. Nee ik ben meer van de korte termijn projecten. En het liefst klein en snel klaar zodat ik lekker vinkjes kan zetten.

Oh dat gevoel dat je iets “af” hebt, heerlijk. Huis schoon: VINK! Werk af: VINK! Onkruid tussen de tegels weg: VINK! Ja ik geef het gewoon toe, ik ben verslaafd aan vinkjes. Zijn ze op? Dan verzin ik er gewoon wat bij, hemels. 

Deze vinkjesmanie heeft ook een nadeel.  Projecten, klusjes en ideeën met een afvinkdatum in de verre toekomst laat ik hierdoor vaak aan mij voorbij gaan. Zo kwam er de afgelopen jaren steeds een tof idee voorbij. Een donders gaaf idee eigenlijk. Maar elke keer als ik een poging waagde om er serieus over na te denken begon het vinkjesmonster te protesteren. “Evelien! veel te veel werk. Hoe ga je dat in godsnaam doen? Dat krijg je nooit af! Ga nou maar gewoon de nagels van je kinderen knippen.” VINK! 

Nou heb ik ook nog een ander probleem: Ik ben bezeten door het Zeg-Overal-Ja-Op spook. Een tijdje geleden kwamen het spook en het monster elkaar tegen. Dat toffe project diende zich weer aan. In de vorm van mijn neef (die zit altijd vol goede ideeën). “Evelien, we gaan het gewoon doen!” Het spook won, ik had geen één reden om nee te zeggen. Eerder had ik een geweldige dekmantel, mijn bedrijf. Deze kon ik altijd inzetten als ik ergens onderuit wilde komen. Handig voor schoonverjaardagen en andere verplichte nummertjes. Maar goed, dat is niet meer en zomaar nee zeggen is dus geen optie. Oké! Fuck it, we doen het gewoon! 

Nu twee maanden later. Zo blij dat ik ja heb gezegd. Wat blijkt? In grote projecten zitten heel veel vinkjes! Je kan ze zelfs opdelen in kleinere projecten en die weer in miniprojecten. Het regent vinkjes in huize de Visscher. Mijn scrummaster thuis is trots op me. (Een Scrummaster is iemand die dat hele vinkjes gedoe tot kunst heeft verheven, als ik mijn man moet geloven).

Wat ga je doen dan?! Ja dat wil je wel weten hé. Het is iets nieuws en het is gaaf voor alle mensen die van Dance Fitness houden. Ik ben er zelf helemaal opgewonden over en ik vind het mega spannend. Geen idee of mensen erop zitten te wachten namelijk. Maar wat maakt het uit, ik ben heerlijk aan het vinken. 

Check de website hieronder. Helemaal zelf gemaakt, nogal trots op.

Zoals ik al zei, het is nieuw. Nog nooit eerder gedaan. En ik kan wel wat verspreiders gebruiken. Dus even liken op Facebook en volgen op Insta zou tof zijn! 

Blog klaar: VINK!

Delen is lief

Eén reactie

Geef een reactie