Over mij

Evelien in het kort

Hoi, ik ben Evelien. Vlien voor intimi. Geboren in 1980. Dochter van twee lieve ouders, Gerard & Siny. Grote zus van Sanne. Na een onalledaagse jeugd en uitbundige twintiger-jaren vond ik op mijn dertigste de liefde, René. Ik had hem al eerder gevonden, maar het lot (hij) liet ons wachten. We trouwden, kregen twee waanzinnig kids. Valentijn geboren in 2011 en Benjamin geboren in 2014. De drie liefdes van mijn leven. 

Van jongs af aan dans ik door het leven. Op mijn veertiende voor het eerst als docent vóór de groep, mijn 4e liefde. De afgelopen tien jaar van mijn leven bouwde ik aan het bedrijf Luv2Move. Een fantastische tijd waar ik alles leerde over mijzelf en het leven. Ik heb daar levenslange vriendschappen opgebouwd en de meest geweldige momenten beleefd. Ook gaf ik een groot deel van mijzelf op in die toko en daarom nam ik afscheid in 2020. 

Dan ligt alles ineens weer open. Wat ga ik in godsnaam doen? Heel tof, heel spannend en vooral heel lastig voor iemand die overal enthousiast van wordt. Schrijven blijkt een verborgen talent. Alles op papier zetten helpt me mijzelf beter te begrijpen. Wat een heerlijk gevoel. Overal zie ik ineens tekst, letters, synoniemen, woordgrapjes. Hier wil ik meer mee. 

Sinds 2021 noem ik mezelf Copywriter. Het voelt nog steeds een beetje gek, maar wel lekker. Saaie, onpersoonlijke en zakelijk teksten weg ermee. Mijn kracht? De lezer verleiden met een sexy tekst (geen sexy verhaal ;-)). Ik help je graag. 

Liefs! 

Ps. Wil je liever met me dansen? Ik geef nog steeds elke week les.